Termeni și condiții


1. Definirea noțiunilor utilizate

produs virtual = produs care se găsește pe serverul potecapemare.com și poate fi descărcat.

plata online = plată securizată care se efectuează pentru a cumpăra un produs

2. Informații despre produsele/serviciile oferite

Acest website este un portofoliu de produse și blog al Liviei Stoica.

3. Drepturile și obligațiile părților contractante

Ne rezervăm dreptul de a modifica datele de pe site sau conținutul acestuia fără vreo notificare prealabilă a utilizatorilor, dreptul de a publica/șterge anumite comentarii sau conturi ale utilizatorilor, dar și de a impune acestora o serie de obligații (ex.: de a nu furniza informații false, de a nu înstrăina contul, de a nu utiliza serviciile în mod necorespunzător etc.).

4. Drepturile de autor

Drepturile de autor protejate cuprind: logo-urile, designul, numele afacerii, numele produselor, produsele în sine, conținutul site-ului. Pentru mai multe detalii puteți accesa legea privind dreptul de autor.

5. Politica de facturare, plăți și livrare

Modalitatea de plată și facturare se stabilește de comun acord cu fiecare client în prealabil.

7. Datele cu caracter personal / Politica de confidențialitate

Datele cu caracter personal solicitate, sunt folosite pentru a putea emite facturile pentru produsele cumpărate, în scop de marketing pentru a trimite pe email noutățile site-ului și pentru anumite funcționalități tehnice ale site-ului. Pentru mai multe detalii puteți accesa Politica de confidențialitate.

8. Soluționarea litigiilor

Litigiile pot fi soluționate pe cale amiabilă, prin mediere sau prin recurgerea la instanțele judecătorești competente.

SOL (platforma de soluționare on-line a litigiilor)

Aveti dreptul de a informa Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatorilor despre eventualele nemulțumiri la adresa produselor/serviciilor tale pe teritoriul României.

9. Garanții și politica de returnare

Conform prevederile OUG 34/2014 privind drepturile consumatorilor care reglementează posibilitateatea clientului de a returna produsele în termen de 14 zile, fără a motiva în vreun fel această decizie, puteți trimite un email la potecapemare@gmail.com pentru a vă returna banii.